вторник, 16 март 2010 г.

Предаването "Облаче ле бяло" бе свалено от ефира на ТВ СКАТ

Предаването за българите в чужбина "Облаче ле бяло" бе свалено от ефира на ТВ СКАТ а водещия на предаването Петар Колев, който е и съпретседател на МАКЕДОНСКО ДВИЖЕНИЕ ПРЕОБРАЖЕНИЕ, бе освободен от телевизия СКАТ.


Причината за това е неизвестна...

10 коментара:

  1. като им пречат малките риби на големите, знаете какво става. имате пълната ми подкрепа приятели обаче тежка ще е войната

    ОтговорИзтриване
  2. blagodarim za podkrepata
    no kakto e kazano - makedonskiya pat e oseyan s tarni ne s rozi
    pozdravi priyatelyu

    ОтговорИзтриване
  3. НЕМОГА ДА ПОВЯРВАМ!!! УЖ, НАЙ-БЪЛГАРСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ, А Е СВАЛИЛО НАЙ-БЪЛГАРСКОТО ПРЕДАВАНЕ!!!НЕ СЕ ЯДОСВАЙТЕ,СИГУРЕН СЪМ ЧЕ ПЕТАР КОЛЕВ ЩЕ ГО ВЗЕМАТ В ДРУГА ТЕЛЕВИЗИЯ.
    ДА ГИ Е*А ТИА ОТ СКАТ...ЕДИНСТВЕНОТО "ОБЛАЧЕ ЛЕ БЯЛО" ГЛЕДАХ...

    ОтговорИзтриване
  4. Писмото на Райна Манджукова казва доста, не се оплаквайте..
    Има нещо гнило в Дания май..

    ОтговорИзтриване
  5. Гнилото е в правителството, май още дълги години няма да се отървем от ченгетата и доносниците

    ОтговорИзтриване
  6. Незнам, ама това е просто безумие. Никой нищо не ти казва... Сигурно има някакво нареждане от САЩ и Брюксел, да не се ангажира държавата с Македония. Незнам какво готвят, но каквото и да е, НЕ МОЖЕ ДА СЕ РЕПРЕСИРА МАКЕДОНСКИ БЪЛГАРИН В БЪЛГАРИЯ! Безумие е това! СТанаха същите като удбашите?! акво пречи държавата да задели пари за списания и вестници - пробългарски? Щом има десетки просръбски, прогръцки и прочие??? Не виждам логиката...

    ОтговорИзтриване
  7. Петър Колев е достоен българин. Дай Боже във Вардарска и Егейска Македония да се раждат повече българи като него.
    Свалянето на предаването е изненадващо, защото същото е изключително популярно в България и зад граница. Да не би СКЖА да е закупена от с ръбски или гръцки собственик?

    ОтговорИзтриване
  8. Никой не може да спре вече възраждането на българщината в Македония.Процесът е започнал и сърбоманите-македонисти усещат,че идва техния край.Българи от Македония бъдетете достойни наследници на вашите славни деди.Сага е момента много от вас да бъдат новите герои на Македония и идоли за следващите освободени от македонизма поколения.

    ОтговорИзтриване
  9. 1996 godina kogato az bjah zatvora vo Skopje zarad majka Balgarija makata mi beshe mnogu pogoljama od odnoshenieto od strana na Balgarija otkolko od strana na Makedonija.Dnes
    moga da kazha che neshtata leka poleka se sbuzhdat.Zashto? Shtoto se pojaviha mladi hora so chisto samosoznanie koito visoko vdigat flaga na Balgarska Makedonija.

    ОтговорИзтриване
  10. Приятели от дружество "Преображение" ,ние обикновените българи Ви подкрепяме и приветстваме започнатото от вас дело.Нашите политици винаги са били национални нихилисти така че се уповавайте единствено на собствените си сили и народната подкрепа.Смятаме ви като наши синове и дъщери и ви обичаме.

    ОтговорИзтриване